uitdaging

100Jaar vakmanschap en kwaliteit!

     

SPORT EN BEDRIJF


Een gezonde mix tussen werken en ontspannen vraagt om sportuitdagingen.


Een gezonde mix tussen werken en ontspannen vraagt om sportuitdagingen.

Met het ontstaan van de Venloop is bij van Ewijk Elektro Blerick Vof ook het hardloopvirus ontstaan. Een groep van 20 lopers en loopsters neemt jaarlijks deel aan diverse wedstrijden. Allen voorzien van een professionele uitrusting met het logo van van Ewijk Elektro Blerick Vof. Het hoofddoel is uiteraard de deelname aan de businessrun van de Venloop.


Met een 8 weken durende trainingsschema voorafgaand aan de Venloop, stijgt de motivatie op en top. Door het enorme enthousiaste publiek in Venlo wil niemand deze wedstrijd missen. Er worden marathon weekenden georganiseerd met heftige uitdagingen. Enkele speciale wedstrijden; Etna marathon van Sicilie, Silvester marathon in Meerssen, 33 km van Battice, Zermatt marathon in Zwitserland en diverse stads- en boslopen. Een team waar onderlinge hulp en sportieve strijd wordt geleverd. Een team waar van Ewijk Elektro Blerick Vof trots op is.


Bent u ook nieuwsgierig naar de Venloop bezoek dan de website www.venloop.nl Deelnemende bedrijven staan vermeld onder het kopje 'Sponsor' Koenen en Co Businessrun.

van Ewijk Elektro

elektro technisch installatiebedrijfVan Ewijk Elektro is een landelijk erkend elektro technisch installatiebedrijf en is u graag van dienst met persoonlijk technisch advies op het gebied van elektrische installaties.

Horsterweg 39A      5928 NB Venlo

De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved       Webdesign Studio | Nummer Elf