zakelijk

100Jaar vakmanschap en kwaliteit!

     

ZAKELIJK


Wij werken voor aannemers, woningbouwverenigingen, architecten en bouwbedrijven om samen een compleet concept neer te leggen.


Winkels en bedrijven voorzien wij van standaard en complexe oplossingen om een gebruiksvriendelijke en inpasbare installatie mogelijk te maken die tevens een goede prijs-prestatieverhouding heeft. Wij letten hierbij zeker op investeringskosten en gebruikskosten.


Keuringen van machines, apparatuur en elektrische installaties in bedrijven en fabrieken zullen door onze monteurs zorgvuldig uitgevoerd worden, geheel volgens de nieuwste richtlijnen.


En bent u bang voor inbraak of brand in uw bedrijf? Op het gebied van inbraakbeveiliging, brandmeld- en ontruimingsinstallaties werken wij samen met gerenommeerde bedrijven om voor u het juiste concept op tafel te leggen om uw pand optimaal te beveiligen. Noodverlichting behoort tot de essentiële veiligheidsinstallaties in uw bedrijfspand en dient daarom goed te worden onderhouden. Ook hiervoor stellen wij een kompleet plan samen om een zo goed mogelijke vluchtweg in uw bedrijf te verzorgen.

van Ewijk Elektro

elektro technisch installatiebedrijfVan Ewijk Elektro is een landelijk erkend elektro technisch installatiebedrijf en is u graag van dienst met persoonlijk technisch advies op het gebied van elektrische installaties.

Horsterweg 39A      5928 NB Venlo

De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved       Webdesign Studio | Nummer Elf